Tine-ma strans in brate

„Tine-ma strans in brate” este un program dezvoltat initial in Canada de dr. Susan Johnson, axat pe teoria si pe practica Terapiei centrata pe emotii. Terapia centrata pe emotii ne dezvaluie modul in care functioneaza afectivitatea. Iubirea nu mai este un mister, ci devine un fenomen pe care il putem stapani.

Prin acest program vei afla secretul mentinerii pe lunga durata a unei relatii plina de iubire, intelegere si respect. Vei trai relatiile pe care le doresti.

Click aici pentru mai multe detalii.

Meseria de parinte

Trainingul „Meseria de parinte” isi propune sa ajute parintii sa constientizeze cum modul lor de a fi se reflecta in comportamentul copiilor si sa dobandeasca noi aptitudini de educare si relationare cu acestia pentru a modela un ADULT FERICIT.

Ne propunem prin acest training să învățam părinții o metodă unică în România și cu rezultate foarte bune de relaționare și educare a copilului: antrenamentul emoțional. Părinții vor fi conștienți de nevoile emoționale ale copilului iar modul de interacțiune și educare va fi ca urmare a înțelegerii acestor nevoi. Scopul final este să permitem copiilor nostri să aibă o dezvoltare emoțională sănătoasă iar noi ca părinți să le putem fi antrenori pe tot parcursul creșterii lor.

Click aici pentru mai multe detalii.