Centrul de Psihoterapie

Noi oamenii suntem energie vie, potenţial, putem face orice vrem pentru că suntem înzestraţi cu toate resursele necesare. Din păcate, există momente în viaţă când avem probleme pe care nu le putem depăşi. Această situaţie apare când, fie ne-am pierdut credinţa în noi înşine, fie nu putem ajunge la resursele noastre sau – poate – nu ni le-am descoperit niciodată.

Suntem o echipă de psihoterapeuți pasionați de acest domeniu și cu o puternică încredere în oameni. Suntem specializați în:

  • Psihoterapie sistemică de familie şi cuplu
  • Psihoterapie centrată pe emoții
  • Consiliere psihologică
  • Psihoterapie cognitiv comportamentală
  • Evaluarea copiilor şi adolescenţilor
  • Dezvoltare personală şi autocunoaştere

Ce vei găsi la noi

Credem că fiecare om în parte are în el însuși resursele de a merge mai departe. De aceea, la Centrul Psiris nu vei găsi rețete după care să-ți trăiești viața perfectă, ci îndrumare pentru a-ți urma drumul cu încredere și iubire față de tine însuți.

Suntem singurii psihoterapeuți din România certificați ca membri ICEEFT, Ottawa, Canada (Centrul Internaţional pentru Excelenţă în Terapia centrată pe emoții) și credem că înțelegerea și practicarea corectă a iubirii este calea către noi înșine și către construirea de relații sănătoase cu oamenii importanți din viața noastră.

Despre terapia centrată pe emoții

Pentru prima dată în psihoterapie se construieşte un model care explică cum funcţionează iubirea adultă şi cum ea se poate întreţine într-un cuplu. Daca întrebăm orice persoană pe ce se bazează o relaţie de lungă durată, în marea majoritate răspunsul va fi “iubirea”. Cu toate acestea, în aria psihoterapiei de cuplu şi familie, conceptul de iubire nu există, era o variabilă deseori uitată, ocupându-se mai mult de concepte ca: putere, comunicare, autonomie, medierea conflictelor etc. Terapia centrată pe emotii este revoluţionară tocmai pentru că oferă pentru prima dată un model coerent şi relevant în ceea ce priveşte iubirea adulţilor.