Despre ce este vorba?

Nevoia firească de a gândi sisteme de evaluare a muncii, care să diferențieze obiectiv rezultatele și să asocieze recompense pe măsură, a determinat și determină încă dezbateri intense; curge multă cerneală pentru a redacta principii directoare. Tratate, tututoriale, liste de sfaturi sunt acum disponibile și, fiecare dintre acestea, poate să aducă răspunsuri, dar deîndată ce ne confruntăm cu un coleg/ subordonat/ client care nu îndeplinește criteriile de performanță, realitatea ne provoacă și tot ce am învățat pare să se disipe- CEEA CE SIMȚIM E MULT MAI COVÂRȘITOR.

Ce se întâmplă la acest workshop?

– Discutăm despre evaluare/ performanță / productivitate și rolul lor în crearea, implementarea și îmbunătățirea unor sisteme adaptate de management.

– Recunoaștem ”punctele sensibile” ce ni se activează când suntem evaluați, dar și când evaluăm și trebuie să oferim feedback.

-”Redefinim” conceptele de performanță scăzută / slabă prin prisma principiilor leadership- ului prin compasiune și exersăm abilități de gestionare a colegilor/ subordonaților/ clienților cu performanță scăzută.

Cum mă ajută dacă particip?

Voi afla: emoțiile cu care îmi e greu să lucrez, punctele mele sensibile ce se activează în situații de evaluare, tehnici de control a emoțiilor proprii, dar și de ”fructificare” a celor trăite de interlocutor, beneficiile stilului de leadership cu compasiune.

Cine pot fi beneficiari?

Manageri, specialiști resurse umane sau consultanți resurse umane, precum și orice persoană, fie angajaț, fie în căutarea unui loc de muncă, dornic să își îmbunătățească stilul de a primi și oferi feedback în contextual unei evaluări.

Cine prezintă?

Asist. dr. Oana Dănilă – trainer și psihoterapeut specializat în terapia centrată pe emoții, consultant resurse umane cu peste 10 ani de experiență în implementarea sistemelor de management a performanței
Mai multe despre mine: https://www.linkedin.com/in/oanadanila?trk=nav_responsive_tab_profile


Unde, când, cât?

Oriunde suntem un grup de 7- 10 doritori / negociem apoi logistica!
Costuri: modul basic (6 ore) 100 lei/modul avansat (12 ore) 240 lei. Vino cu încă 2 și obțineți un discount de 15 %.Plătește integral în avans și ai discount 5 %.

Detalii pe contact@psiris.ro/ 0744 400 950.

Înscrierile se fac completând formularul de aici:
https://goo.gl/forms/lmEy30huUVhSxTQA3

ATENTIE ! Inscrierea se consideră finalizată după plata unui avans de minim 50 de lei într-un cont indicat ulterior.