Centrul Psiris Iași organizează workshopul “Cred în mine!” pentru adolescenții care vor să se cunoască, să afle mai multe despre resursele și abilitățile lor și să-și dezvolte încrederea în ei.
Construirea stimei de sine poate fi o călătorie dificilă, deși foarte plină de satisfacții pentru adulți, dar este mult mai ușor să plantezi această caracteristică la o vârstă fragedă. Dacă sunteți părinte sau orice alt adult valoros în viața unui adolescent, puteti acum să-i încurajați să participe la un astfel de workshop.
Încrederea pe care o avem în noi este esențială pentru succesul pe toate planurile vieții. Este cea care ne ajută să fim mulțumiți de viața nostră, să fim mândri de noi înșine.

În cadrul workshop-ului „Cred în mine” vor fi abordate următoarele teme:
– Nivelul de încredere în forțele proprii (de unde vine încrederea și cum o putem construi)
– Credințele proprii (identificare și analiză)
– Fricile cu care ne confruntăm și modul în care acestea ne influențează (frica de eșec sau pierdere; frica de respingere)
– Identificarea nevoilor emoționale și strategiile folosite pentru îndeplinirea lor
– Modalități de creștere a încrederii în noi
– Cum propria imagine de sine influențează viața celor care contează cu adevarat pentru noi
– Încorporarea de conduite adulte. Responsabilitatea, alegerea și angajamentul.

Workshop-ul se desfășoară într-un cadru securizat, confidențial și pune accent pe partea practică, experiențială. Obiectivul este dezvoltarea încrederii în forțele proprii, a abilităților de relaționare și comunicare.
La finalul workshop-ului, parinții pot participa la o întalnire în care să adreseze întrebări și deasemenea, vor primi feed-back referitor la evoluția copilului în cadrul grupului.

Participanții vor fi adolescenți cu vârsta între 14 și 18 ani.

Durata: 3 sesiuni a câte 3 ore fiecare.
Prima sesiune: 10 martie 2018; Interval orar: 11:00 – 14:00
Datele următoarelor două sesiuni vor fi stabilite de comun acord, împreună cu participanții.

Taxa de participare: 100 ron/sesiune

Workshop-ul este condus de către Irina Rusu, psihoterapeut sistemic de familie și cuplu acreditat de Colegiul Psihologilor din România.

Înscrieri la : contact@psiris.ro sau telefon: 0744.20.18.59