”I.M.P.E.R.F.E.C.T”– Introspecție, Motivare, Persistență, Echilibru emoțional , Reziliență, Ferm dar blând, Emoțiile celorlalți, Curajul vulnerabilității, Temeri și tenacitate

Succes oricarui individ dependent sănătos se sprijină pe o serie de abilități pe care le construiește pas cu pas. Poți primi acum ajutor în identificarea și exersarea acestor abilități înainte de a risca să evaluezi ”că nu ai ceea ce îți trebuie să fii de succes”.

Programul nostru este fundamentat de peste 20 de ani de studii din domeniul neuroștiințelor ce au identificat structurile cerebrale implicate în activarea diferită a componentelor inteligenței emoționale (Davidson, 2012; Goleman, 2007), interacțiunea autentică – curajul de a fi vulnerabil (Brown, 2011). Toate aceste abilități presupun activarea unor structuri ale creierului; cu cât le exersăm mai mult, cu atât sporim sinapsele din acele regiuni și creștem șansele ca aceasta să se manifeste.

DE CE MODULAR ?

– Câte cursuri ai bifat deja și nici nu își mai amintești titlurile măcar?
– Ceea ce îți propunem noi nu e un transfer de cunoștințe, ci exersarea unei abilități, ori pentru aceasta e nevoie de timp, exerciții repetate;
– În mod firesc vor fi momente în care te vei poticni, va descrește motivația, te vei întreba – ”Chiar am nevoie să fac aceasta?” – suntem pregătiți să te însoțim până la capăt cu înțelepciune și compasiune – NE ANTRENĂM ȘI ÎNVĂȚĂM ÎMPREUNĂ !

Ce propunem:

– Te așteptăm la o primă întâlnire, marți 12 februarie, de la 18.30! Grupul poate contine MAXIM 5 participanți!
– Ulterior (bilunar de preferat) ne întâlnim să exersăm cele 9 componente.

Cât ești dispus să investești ?
A. Ești doar curios? Participă la primul modul – 140 ron ( Ai acces la o platforma de evaluare și raportul de bază).
B. Vrei să te antrenezi? Poți accesa unul din pachetele pe care le-am pregătit pentru nevoile tale de dezvoltare.
B.1. IE SILVER 10 module (1 întâlnire evaluare + 9 ateliere dezvoltare componente)
Cost: 1100 ron (evaluarea gratuită, acces la raportul detaliat, ce punctează ariile vulnerabile + 2 ședințe gratuite de coaching 1-to-1)
B.2. IE GOLD 13 module (1 întâlnire evaluare + 9 ateliere dezvoltare componente)
Cost: 1350 ron (evaluarea gratuită, acces la raportul detaliat, ce punctează ariile vulnerabile, 4 ședințe gratuite de coaching 1-to-1)

Plătești integral în avans? 15 % reducere! Vii cu un prieten?#ImpreunaEmaiUsor – 10 % reducere pentru fiecare prieten recomandat!

ÎNSCRIERE

Te așteptăm să ne poveștești despre tine și nevoile tale, completând formularul
https://goo.gl/forms/aI86hECoDLwGP0yi1

Cine facilitează?

Oana DĂNILĂ- lector dr. universtar.
La Psiris, Oana se ocupă în special de programe de training/ dezvoltare personală, atât în regim open, cât și cele particularizate pentru diverse organizații. Oana oferă de asemenea servicii de psihoterapie individuală și de cuplu, lucrând după modelul terapiei centrate pe emoții.

Ariile de interes ale Oanei sunt:educația adulților cu focus pe sistemul de atașament și dimensiunilor inteligenței emoționale, grupurile de suport și activitățile de creștere a echipelor de lucru.

Dacă ai alte întrebări, înainte de a te înscrie, așteptăm mesajul tău la contact@psiris.ro sau apelul tău la 0744 400 950.