Pentru că am avut mai multe ”reclamații” că îi discriminăm pe cei ce urăsc diminețile, dar iubesc o cafea târzie, PSIRIS te invită să îți antrenezi INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ – ediția de seară !

Ca orice alta formă de inteligență multiplă, IE se dezvoltă, se antrenează. Credința conform căreia te naști, sau nu, inteligent emoțional TREBUIE COMBĂTUTĂ. IE presupune activarea unor structuri ale creierului; cu cât o exersăm mai mult, cu atât sporim sinapsele din acele regiuni și creștem șansele ca aceasta să se manifeste. 5 componente esențiale sunt în vizorul nostru:
1. Conștiința de sine
2. Gestiunea emoțiilor
3. Auto-motivarea
4. Empatia
5. Abilitățile sociale.

De la publicarea primului volum de referință, de către părintele IE, Daniel Goleman, în SUA necesitatea de antrenare a acestor abilități a devenit parte din programa școlară. Haideți să nu mai fim mereu în urmă!

DE CE MODULAR ?

– Câte cursuri ai bifat deja și nici nu își mai amintești titlurile măcar?
– Ceea ce îți propunem noi nu e un transfer de cunoștințe, ci exersarea unei abilități, ori pentru aceasta e nevoie de timp, exerciții repetate;
– În mod firesc vor fi momente în care te vei poticni, va descrește motivația, te vei întreba – ”Chiar am nevoie să fac aceasta?” – suntem pregătiți să te însoțim până la capăt cu înțelepciune și compasiune – NE ANTRENĂM ȘI ÎNVĂȚĂM ÎMPREUNĂ !

Ce propunem:

– Te așteptăm la o întâlnire, joi, 6 iulie, de la 18.15 la 20.00, cu un frappucino sau o înghețată!
– Odată încris, primești prin email access la 2 instrumente standardizate ce evaluează nivelul tău curent de IE.
– La prima întâlnire discutăm raportul tău și posibilitățile de antrenament pe care le-am gândit pentru voi!

ÎNSCRIERE

Te așteptăm să ne poveștești despre tine și nevoile tale, completând formularul https://goo.gl/forms/RR8qaRMIOxpZfJk92

Cât trebuie să investești ?

A. Ești doar curios? Participă la un modul – 125 ron ( Ai acces la platforma de evaluare și raportul de bază).

B. Vrei să te antrenezi? accesează pachetul potrivit ție
B.1. IE SILVER 6 module ( 5 ateliere dezvoltare componente)
Cost: 525 ron (evaluarea gratuită, acces la raportul detaliat, ce punctează ariile vulnerabile, cafea din partea casei)
B.2. IE GOLD 11 module (1 întâlnire evaluare + 10 ateliere dezvoltare componente, 2 ateliere per componentă)
Cost: 950 ron (evaluarea gratuită, acces la raportul detaliat, ce punctează ariile vulnerabile, 2 ședințe gratuite de coaching 1-to-1, cafea din partea casei)

Cine facilitează?

Oana DĂNILĂ – La Psiris, Oana se ocupă în special de programe de training/ dezvoltare personală, atât în regim open, cât și cele particularizate pentru diverse organizații. Oana oferă de asemenea servicii de psihoterapie individuală și de cuplu, lucrând după modelul terapiei centrate pe emoții.

Ariile de interes ale Oanei sunt:educația adulților cu focus pe sistemul de atașament și dimensiunilor inteligenței emoționale, grupurile de suport și activitățile de creștere a echipelor de lucru.

Dacă ai alte întrebări, înainte de a te înscrie, așteptăm mesajul tău la contact@psiris.ro sau apelul tău la 0744 400 950. Accesul la pachete presupune achitarea în avans a 50% din contravaloarea acestuia. Dacă te decizi pentru unul dintre pachete, doar după prima întâlnire, deducem costul din valoarea pachetului.

ATENȚIE – LOCURI LIMITATE, un grup optim va avea maxim 6 participanți.