IMPORTANT – TOT CEEA CE NE VEI ÎMPĂRTĂȘI ÎN ACESTE ÎNTĂLNIRI VA FI TRATAT CU RESPECT, SUNTEM PROMOTORII UNEI ABORDĂRI UMNANISTE, NON-JUDICATIVE, CONFIDENȚIALITATEA ESTE DINCOLO DE IMPLICIT!

Divorțul, este dincolo de aspectele legale, economice, o experiență emoțională, ce ne ”macină” oricât de rezilienți am fi. Odată pronunțat, este foarte ușor să ne consume frica, depresia, mânia și singurătatea; ele sunt toate emoții firești din procesul de pierdere, dar devin copleșitoare atunci când ne determină să uităm să mai trăim. Putem uita lucruri aparent mărunte – cum e să dormi bine și să te trezești cu bucuria de a începe o nouă zi, dar care contribuie și ele la cele importante – cum se trăiește fericit, sănătos și împlinit.


Dacă ești și mamă, se poate să te trezești adesea absentă și fără entuziasm atunci câd ești în preajma copiilor. Dacă ești tată, poți ajunge să simți că ai uitat cum e să fii iubit și sprijinit. Toate acele mici lucruri, pe care partenerul le făcea pentru a te face să te simți parte din ceva special, lipsesc și devin difuze, lăsându-te în derivă, nesigur cu privire la încotro se poate îndrepta existența ta.


TOATE ACESTEA SE ÎNTÂMPLĂ ȘI SUNT FIREȘTI. PENTRU O PERIOADĂ. Vindecarea trebuie să înceapă apoi pentru a îți permite să îți recapeți viața. Rușinea de ține adesea izolați. Vindecarea însă înseamnă sprijin, construirea unor relații noi, dar și reconectarea cu relațiile existente care să confere siguranță, suport emotional, și nu numai.

Când?

La fiecare 2 luni după- amiază, 17.30 – 20.30.

Ce discutăm?

Modulul 1, luni, 24 aprilie, de la 17.30 – DESFACEREA LEGĂTURILOR
Discutăm despre amalgamul de emoții cu care ne confruntăm în primele etape, dar mai ales despre cum ne delimităm sănătos de vechea relație, cum stabilim noi granite și convenții de comunicare.

Modulul 2, luni, 8 mai, 17.30 – PARTENERI SEPARAȚI, PĂRINȚI ÎMPREUNĂ
Modulul este adresat celor care au și copii, au așadar de negociat și sistemul nou, reguli noi de comunicare și gestiunea adecvată a relațiilor adulte, dar și adulți copii, pentru ca sarcinile parentale să fie îndeplinite armonios și cu grijă față de procesul de adaptare al copiilor.

Modulul 3, luni, 22 mai, 17.30 – DREPTUL LA RESCRIEREA IUBIRII
După o perioadă de confuzie și suferință, este natural să ți se pară că nici nu mai știi ce înseamnă iubirea, că ”nu mai ai dreptul” la o viață cu iubire, și că e periculos, dificil să reiei tot ceea ce prespune o relație semnificativă. Discutăm despre rescrierea circuitelor neuronale care să aduca siguranță și predictibilitate creierului nostrum, pentru a ne putea deschide din nou spre relaționare social și de ce nu, iubire.

Modulul 4, luni, 5 iunie, 17.30 – INTIMITATE- RECONECTARE CU EUL SEXUAL
Intimitatea presupune o expunere vulnerabilă și după o perioadă de conflict și tensiune relațională, poate reprezenta o parte cu care chiar nu ne-am mai dorit să ne conectăm. Dacă sunt și copii prezenți, lucrurile sunt cu atât mai dificile. Discutăm despre reconstruirea imaginii de sine și regăsirea ”drumului” spre partea din noi care tânjește după initimitate fizică.

Modulul 5, luni, 19 iunie, 17.30 – ÎMI IAU VIAȚA ÎNAPOI
Noi și noi provocări se conturează pe măsură ce ne dăm voie să ”alinăm” suferința și să ne sprijinim în procesul natural de vindecare. Noul mod de viață se reconfigurează și în creier se rescriu circuitele nervoase necesare. Suntem deja un mecanism de support și definim regulile prin care acesta poate fi accesat și în afara întâlnirilor.

Cu cine?
Cu Simona HERB, terapeut, supervisor, singurul trainer in training din România specializat pe terapia centrată pe emoții.
Cu Oana Dănilă, trainer și lector universitar, psihoterapeut sub supervizare.

Cât?

145 lei/ modul.
Vrei să faci o economie? Plătește 2 module, în avans, 240 lei. Plătești toate 5 modulele în avans și ai reducere substanțială , 500 lei/ pachet.

Vrei mai multe detalii? Lasă-mi un mesaj pe contact@psiris.ro sau pe Facebook – Oana Dănilă.

Înscrieri pe https://goo.gl/forms/r3oxmPigEUoJ2Zsd2