Dacă e marți, la PSIRIS este seară de taifas despre emoții, prezentări reușite și ”nu prea”!

Cu cine?
Cu Oana Dănilă, trainer și lector universitar, pasionată de ”vorbit”, și, mai ales, de vorbitul în public, cu emoție și despre emoții.

Când?

Ți-e greu să rupi o zi întreagă sau chiar 2 ca să stăm de vorbă despre cum gestionăm emoțiile din timpul prezentărilor? Cum ar fi dacă am aloca mai degrabă 4 sesiuni a câte 3.5 ore, în zile de marți ”norocoase”?

Ce?

Te aștept pentru un al treilea modul, marți, 9 mai, de la 17.30. Învățăm cum să aducem emoția proprie, dar și a audienței de partea noastră, ca un aliat incredibil. Știai că în doze optime, tristețea îi face pe participanți mai ”guralivi”? Despre acestea și multe alte trucuri, în acest modul.

Ce mai urmează ?

Modulul 4 (marți, 23 mai). Ne înregistrăm prezentând, primim și oferim feedback pentru a ne sprijini reciproc în îmbunătățirea stilului de prezentare.

Ai pierdut primele 2 module, și nu știi dacă are sens acum să participi? Poți recupera primele 2 module cu următoarea serie.

Cât?

85 lei/ modul.
Vrei să faci o economie? Plătește 2 module, 145 lei. Plătești toate 3 modulele rămase și ai reducere 15 % , 215 lei/ pachet 3 module.

Vrei mai multe detalii? Lasă-mi un mesaj pe contact@psiris.ro sau pe Facebook – Oana Dănilă.
Înscrieri pe https://goo.gl/forms/pBtrUnwGEqSoB9MM2