Multi parinti si-ar dori sa afle secretul unei relatii armonioase cu copilul. Care este echilibrul între permisivitate și punerea de reguli? După o epocă a educației autoritare, cu pedeapsă și recompensă, a venit reacția ”laissez-faire” Să lăsăm copilul să facă ce vrea pentru a ști că îl iubim. Dar nici asta nu funcționează și seamănă mult a neglijență.

Cum să pun limite copilului meu și să îi transmit acceptare și iubire necondiționată în același timp? Care e granița între fermitate și duritate? Ce emoții trebuie să cunosc și să permit copilului? Există rețete diferite pentru tipologii diferite de copii?

Când copilul țipă tare, parcă mă ia și pe mine furia. E normal? Atunci când e trist, fac orice să îi distrag atenția, să înceapă să uite. E benefic? Emoțiile tatălui au impact sau mama e singura care influențează gestionarea emoțiilor la copil?

Workshopul ”Emoțiile și crizele de tantrul ale copilului” vă va răspunde la toate aceste întrebări și vă va oferi o metoda educațională nouă ”Antrenamentul emoțional”.

Preț: 50 lei/persoană.

Înscrierile se fac completând formularul de aici.