WEEK-END INTENSIV DEDICAT CUPLURILOR

 
Crezi că este timpul să îți îmbunătățești relația de cuplu?
Ți-ai dori să-ți înțelegi mai bine partenerul, dar și să te faci înțeles?
Vrei să te simți acceptat în cuplu și să aveți mai puține conflicte?
 
——-
 

Ce este

 
Ţine-mă strâns în braţe este un program educaţional dezvoltat iniţial în Canada de dr. Susan Johnson, axat pe teoria și pe practica Terapiei centrate pe emoţii. Terapia de cuplu centrată pe emoții reprezintă o nouă ştiinţă completă a iubirii romantice şi a relaţiei. Această terapie ajută 7 din 10 cupluri care experimentează dificultăți să îşi refacă relaţia.
 
În cadrul workshop-ului organizat în perioada 19-20 noiembrie, cuplurile participante vor avea ocazia să experimenteze principiile terapiei centrate pe emoții și să se reconecteze într-un cadru intim și securizat, desprinși de problemele cotidiene.
 
Programul are o durată de 15 ore care vor fi împărțite pe module, în cele două zile de workshop. În fiecare modul vei învăța despre:
 
Înțelegerea iubirii și a atașamentului – obiectivul acestui modul este de a creiona un model al iubirii romantice și al relației.
 
Cum iubirea poate să o ia pe căi greșite: demonii comunicării – vom evidenția în acest modul cum intrăm în cicluri negative de certuri, conflicte, dialoguri care nu funcționează.
 
Să găsim punctele sensibile în demonii dialogurilor – vom afla care sunt momentele centrale și indicatorii care apar atunci când partenerii intră în conflict.
 
Parcurgerea primelor 3 module are drept consecință eliminarea tensiunii din relație, și pregătește cuplul pentru un nou tip de comunicare, care construiește și consolidează legătura emoțională dintre ei.
 
Rezolvarea greșelilor și crearea unei baze sigure: revenirea la un moment dificil – în acest modul vom intra mai profund în experiența fiecărui individ și a fiecărui cuplu pentru a observa “dansul” în care suntem prinși în momentele dificile.
 
A deveni deschis și sensibil pentru celălalt – este un modulul în care se intră pe terenul foarte sensibil al exprimării rănilor de atașament (se analizează o experiență personală, a unei temeri cu privire la părăsire sau respingere).
 
A ierta și a recăpăta încrederea – obiectivul acestui modul îl reprezintă procesul iertării.
 
Mângâierile tandre și sincronizarea sexuală – de obicei certurile, conflictele și neînțelegerile din viața de zi cu zi se reflectă și în „dansul sexual” al partenerilor.
 
Menținerea iubirii și preocuparea pentru relație – „dragostea este asemenea unei limbi străine, dacă nu o exersezi, începi să o uiti”. La final de program, vom descoperi modalități de a avea grijă de relație, de a o menține vie odată ce este vindecată, de a o proteja. Relația de cuplu satisfăcătoare este sursa noastră de energie.
 
Despre trainer
 
„M-am regăsit şi mi-am înţeles misiunea în psihoterapie, ramura în care m-am format şi în care profesez în prezent. Sunt psihoterapeut sistemic de cuplu şi familie. Este o specializare care se potriveşte cu calităţile ce mă definesc: empatie, comunicativitate, toleranţă şi iubire faţă de oameni. M-am specializat în Statele Unite ale Americii în psihoterapia centrată pe emoţii sub indrumarea extraordinara a Dr. Sue Johnson”, Psihoterapeut Simona HERB.
 
Preț: 350 RON/cuplu
Înscrieri la contact@psiris.ro sau pe butonul de mai jos
Înscriere