În week-end-ul 19-21 iunie, a avut loc workshop-ul Ține-mă strâns în brațe.

Au fost trei zile de experiență intensă și umană. Sunt recunoscătoare cuplurilor care mi-au dat voie să fiu martoră a relației lor și a dorinței puternice de a lupta pentru IUBIRE.

„O investiție de durată pentru cuplul meu. Uneltele câștigate sunt utile și individual în relațiile cu familia, prietenii apropiați etc. este o descoperire puternică despre mine și partenera mea.” (Tudor)

„Mă bucur foarte mult că am avut oportunitatea de a participa la acest curs. Dacă inițial am fost reticient spunând că „nu avem nevoie de așa ceva” , după cele trei zile de curs am ajuns la concluzia că este una din cele mai bune investiții (din toate punctele de vedere) a cuplului nostru și pentru cuplul nostru. Am conștientizat cât de importantă este comunicarea (nu cantitatea, ci calitatea) și cât de nocivi sunt demonii dialogului. Mi-a plăcut mult această experiență. O voi repeta și o recomand tuturor.” (George)

„Când mă gândesc la semnificația acestui curs pentru mine, inevitabil mă raportez la un proverb chinezesc care spune că „dacă îi dai unui om un pește, îl hrănești în ziua respectivă; însă dacă îl înveți să pescuiască îi asiguri hrană pentru toată viața”. Afirm că asta se întâmplă și în cazul cursului.

„Tine-mă strâns în brate” este modalitate prin care partenerii descoperă cum să se (re)conecteze emoțional ori de câte ori „un demon” intervine în relația lor provocând un dezechilibru. Este un dar prețios pe care fiecare cuplu îl poate face relației sale.” (Ioana)

„Un curs cu adevărat profund! Te face să te conectezi cu partenerul, să-i înțelegi nevoile emoționale din spatele manifestării, dar te ajută și pe tine personal să te confrunți cu emoții pe care ani de zile le-ai reprimat. Pe noi personal ne-a adus mai aproape. În timpul cursului n-a fost ușor… pentru că e dureros să te confrunți cu partea vulnerabilă din tine și celălalt și au fost momente când aș fi vrut să renunț… pentru că mă copleșeau prea multe emoții, dar am rezistat până la capăt iar acum avem o relație mai stabilă; pentru că prima dată când apare o manifestare, ne spunem: stai, acum este vorba despre acea emoție… hai să pătrundem în ea și să vedem ce iese.

Fascinant… sublim… mulțumim, Simona pentru susținerea cu profesionalism și dăruire!” (Valy)