În perioada mai-iunie 2015 a avut loc workshop-ul €œCred în mine!

Au fost trei sesiuni în care am învățat, am experimentat, ne-am simțit în siguranță să împărtășim evenimente din viața noastră, am avut curaj și am devenit mai încrezători în noi.

S-a creat încă de la început o atmosferă de grup care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne simțim bine împreună, iar eu ca terapeut m-am simțit recompensată de încrederea care mi-au arătat-o participanții și de implicarea de care au dat dovadă.

Mulțumesc!

Psihoterapeut Irina RUSU

„A te întâlni și cu alți oameni să vorbești despre ceea ce te frământă și în același timp să asculți și nevoile lor, este un pas important pentru evoluție. Neliniștea puternică din suflet mi-a îndreptat atenția spre workshop-ul Cred în mine!, desfășurat într-un cadru foarte plăcut, alături de persoane minunate, și unde am reușit să înțeleg foarte bine ce se întâmplă în spatele tristeții și a lipsei de încredere care îmi propun mereu o stare de repaus și rușine. Acum mă cunosc mai bine și am mai mult curaj să fac față tuturor stărilor care vin peste mine. Mă bucur mai mult și realizez mai mult.” (Gabriela A.)

„Cât despre sesiunile anterioare pot să ți spun că m-am simțit foarte bine în compania ta și a fetelor, în cadrul exercițiilor am experimentat trăiri intense care rămân acolo, în suflet, și care îmi aduc aminte de ce am învățat, atunci când mă confrunt cu o situație similară. Mă bucur din suflet că ești un terapeut practic care pune preț pe exercițiu, experimentare și nu a fost doar teorie insipidă.” (Georgiana V.)

„A parcurge un workshop legat de încredere a fost emoționant și în același timp provocator. Mă mai luasem la „harță” cu încrederea mea în forțele proprii, dar experiența aceasta a adus, natural, firesc, prin exerciții simple, mici „A-ha-uri!” destul de importante pentru mine. Nu înseamnă în nici un caz că imediat ce am finalizat cursul am avut o creștere exponențială a încrederii în mine! Dar cea mai importantă achiziție pe parcursul interacțiunii de grup a fost să fiu conștientă de cum mă sabotez subtil și cum pot să îmi construiesc încet, dar sigur, noi „cărămizi de încredere”. Am avut sprijinul permanent al unor oameni speciali în grupul de lucru care mi-au oferit oglinda lor să mă reflect și să îmi descopăr propria mea rețetă de încredere în mine. Experiența cu acest grup va fi mereu un reminder că „Da, pot!” și de aceea îmi permit să „cred în mine”!”